Products

Liefhebbers van Franse rillettes kunnen hun hart ophalen bij Madame paté. Als slagersdochter maakt zij haar verfijnde rillettes van duurzaam varkensvlees.

Franse Rillettes
Oude ambachtelijke kaas

Oude kaas van Robin (kaaswinkel 't Oude Ambacht) is rijk en vol van smaak en de kleine eiwit kristallen maken de kaas af. Deze kaas is ongeveer 18 maanden natuurlijk gerijpt op houten planken.

In deze heerlijke box kan chocolade niet ontbreken. Sanne (Sweet sisters) heeft gekozen voor bio pecannoten met een dikke laag melkchocolade en cacaopoeder. Probeer daar maar eens vanaf te blijven. 

Bio pecannoten met chocolade
Rock City Brewing bier

Rock City Brewing - vernoemd  naar de Keistad - is een brouwerij met brewpub. Koen: "wat is begonnen als hobby is inmiddels uitgegroeid tot de grootste brouwerij van de stad". Dit bier laat je hart sneller kloppen en geeft een geweldige smaaksentatie.

De heren Elsenburg en Sebastiani bakken knapperige zuurdesem crostini's, gemaakt van langzaam gerezen, zuiver zuurdesembrood, zonder andere toevoegingen dan meel, water en zout. Heerlijk als toast bij de borrel!

Zuurdesem crostini
Crunchy Green Peas

Zeezout en zwarte peper doen het altijd goed op een borrelsnack. Maar op deze CrunchyGreen Peas van Bites We Love komen ze pas echt goed los. Dat komt omdat geroosterde erwten zo lekker licht en knapperig zijn.

Mariëtte's bloemen (Mariëtte de Ridder Bloemstylist) brengen leven in de brouwerij, haar droogbloemen zijn duurzaam en hip. Met deze droogbloemen + vaasje maakt zij het pakket compleet en gezellig.

Droogbloemen met vaasje
Missetti rode wijn

Missetti is de favoriete rode wijn van Sophie (De Grillende Keukenmeiden) en is heerlijk om de kerstdagen door te borrelen. Zwoel, donker fruit, hout en gebrande koffie maakt deze wijn  een feestje voor de smaakpapillen. De wijn komt uit Zuid-Italië en is gemaakt van Primitivo en Negro Amaro.